Pickala Rock Resort kokonaan Kari Karvisen omistukseen

Pickala Rock Resort -kiinteistökehityshankkeessa on tänään tapahtunut merkittävä omistusjärjestely. Asuinalueen kehittämisestä vastaavan Rock Properties Oy:n vähemmistöomistaja Jussi Nurmio ja hänen sijoitusyhtiönsä ovat myyneet 15% osuutensa Kari Karvisen perheyhtiölle. Järjestelyn jälkeen Kari Karvinen omistaa perheyhtiönsä kautta koko Pickala Rock Resort -hankkeen mukaan luettuna Rock-kenttä klubitaloineen.

”Pickala Rock Resort on poikkeuksellinen hanke ja sitä on ollut upeaa kehittää yhdessä Jussin kanssa – iso kiitos siitä hänelle. Asuinalueen ideointivaihe alkaa kuitenkin olla tehtynä. Niinpä viime syksyn ja kuluneen talven aikana Jussi ei ole osallistunut hankkeeseen enää aiempaan tapaan. Koska Jussin omistus oli jo aiemmin pienentynyt merkittävästi, kysyi Jussi minulta halukkuuttani ostaa hänen osuutensa”, valaisee Kari Karvinen järjestelyn taustoja.

”Järjestely selkeyttää tilannetta ja antaa Karille mahdollisuuden edistää itsenäisesti Rock Resort -hanketta. Vähän haikein mielin tähän ratkaisuun tietysti päädyin. Olen ylpeä siitä, että olen saanut olla mukana tällaisessa huippuhienossa projektissa. Tämän jälkeen voin itsekin keskittyä taas uusien mielenkiintoisten hankkeiden ideointiin”, kertoo Jussi Nurmio.