Pickala asuinalueena –  pala kauneinta Suomea

Pickala sijaitsee Störsvikissa, Siuntion kunnassa. Sijainti on ihanteellisesti merellisen luonnon keskellä, mutta kuitenkin vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Turvallinen ja hyvin hoidettu, aktiivinen Pickala on asukkailleen sydämen asia. 

Pickala on erityisen aktiivinen harrastuspaikka, vuodenajoista riippumatta. Pickalasta löytyy mm. kuusi tenniskenttää, kaksi padelkenttää ja yksi pickleballkenttä sekä melontakeskus. Alue on erityisen tunnettu Pickala Golfista, jolla on kolme 18 reiän kenttää ainoana Pohjoismaissa. Pickalan vapaa-ajankeskus tarjoaa hyviä palveluita laajojen harrastusmahdollisuuksien ohella.

Merellisen luonnon äärellä

Pickalassa on mahdollista nauttia luonnosta monipuolisella tavalla, vedessä ja metsässä. Pickalan eteläosa on luonnonsuojelu- ja virkistysaluetta, joka yhdistyy Inkoon puolella olevaan Kopparnäsin laajaan virkistysalueeseen. Alueella on Sandvikenin uimaranta.

Pickalassa toimii aktiivinen kalakerho, joka ylläpitää omaa pienvenesatamaa. Kalakerhon rannassa on pieni uimapaikka, josta on mahdollisuus pulahtaa mereen.

Myös kunnalla on venesatama alueella ja makeaan veteen pääsee uimaan kirkasvetiseen, maisemoituun hiekkakuoppaan.

Aktiivisen ihmisen asuinpaikka

Hevosihminen saa myös harrastaakseen, sillä Siuntiosta ja Kirkkonummelta löytyy useita ratsastustalleja. 

Kirjastoon, kuntosalille tai uimahalliin riittää vartin ajomatka Siuntioon. Lähin ravintola löytyy kesällä Pickala Golfin klubitalolta. Ja pian myös Rockin klubitalolta, jonka ravintolasta suunnitellaan tulevaisuudessa ympärivuotista.

Lapset käyvät koulussa joko Siuntiossa tai Kirkkonummella, jonne he pääsevät koulukuljetuksella.

Ota yhteyttä Pickala Rock Resortin yhteydenottolomakkeella

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme ja kysy kohteesta lisää. Tilaa samalla Pickala Rock Resortin uutiskirje ja saat ensimmäisten joukossa tietää hankkeen edistymisestä ja myynnistä.

Olen kiinnostunut*
Asuntotyypit, joista olen kiinnostunut
Asuntojen koot, joista olen kiinnostunut
Olen kiinnostunut seuraavan kokoisista tonteista
Haluan kuulla lisää uutisia