Rock Resort – oma tontti Siuntion Pickalasta

Rock Resortin jokaiselta tontilta avautuu kuvankauniit luontonäkymät. Osaan tonteista näkyy myös kaunis maisema Rock-kentälle, polveilevalle Pickala Golfin Forest-kentälle tai maailmankuulun golfkenttäarkkitehtitoimisto Niklaus Designin suunnittelemalle Pickala Golfin uudelle Park-kentälle. Vanhaa, satumaista  mäntymetsää sekä kallioisia rinteitä unohtamatta. 

Rock Resort -alueen suunnitteluun on panostettu erittäin paljon. Rakentamista ohjaa kaavamääräysten lisäksi korttelikohtainen rakennustapaohje. Tavoitteena on korkea laatutaso sekä omaleimainen ja laadukas ympäristö – Suomen hienoin asuinalue.

Tontit ovat parhaita mahdollisia ja sijaitsevat aurinkoisilla rinteillä. Asuintonteille varatut alueet sijoittuvat Pickalan Park-kentän ja Forest-kentän väliin sekä Forestin 12-väylän länsipuolelle. Kaikilla tonteilla on kauniit luontonäkymät. Suurimmalla osalla on myös hienot golfnäkymät. 

Kerromme kaavoituksen ja hankkeen edistymisestä aktiivisesti. Jos olet kiinnostunut tonteista tai asunnoista, tilaa uutiskirjeemme ja ota yhteyttä suoraan hankkeen taustahenkilöihin.

Ota yhteyttä Pickala Rock Resortin yhteydenottolomakkeella

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme ja kysy kohteesta lisää. Tilaa samalla Pickala Rock Resortin uutiskirje ja saat ensimmäisten joukossa tietää hankkeen edistymisestä ja myynnistä.

Olen kiinnostunut*
Asuntotyypit, joista olen kiinnostunut
Asuntojen koot, joista olen kiinnostunut
Olen kiinnostunut seuraavan kokoisista tonteista
Haluan kuulla lisää uutisia