Ota yhteyttä

Rock Resortin myynnistä vastaa RE/MAX Casa Alto

Ota yhteyttä myyjiimme ja kysy rohkeasti lisää!

Rock Resortin yhteystiedot

Kari Karvinen

kari@pickalarock.fi
+358 400 412 103

Ilkka Kilpimaa

ilkka.kilpimaa@gmail.com
+358 40 743 5223

Usein kysyttyä

Rock Resortin asuinalueen toteuttamisesta vastaa Rock Properties Oy, joka keskittyy Rock Resortin maa-alueen kehittämiseen ja kaavoitukseen sekä asemakaavan valmistuttua tonttien ja asuntojen myyntiin. Rock-golfkentän ja sen klubitalon toteuttamisesta vastaa puolestaan Rock Course Oy, joka kentän valmistuttua keskittyy golftoimintaan siellä. Molempien Rock-yhtiöiden omistaja on pickalalainen golfari ja asukas Kari Karvinen perheyhtiöineen.

Rock Properties Oy:n hallituksessa ovat Kari Karvinen (pj), valtion sijoitusyhtiö Solidium Oy:n toimitusjohtaja Reima Rytsölä ja kiinteistökehitysyhtiö Sepos Oy:n partneri Ilkka Kilpimaa. Rock Properties Oy:n toimitusjohtaja on Kari Karvinen. Rock Course Oy:n hallituksessa on vain Kari Karvinen. Rock Course Oy:n toimitusjohtaja on Andrea Nyman.

Alueelle tulee paljon erilaisia tontteja. Suurin osa tonteista tulee olemaan omakotitaloja varten ja loput yhtiömuotoista rakentamista varten (eli rivitaloja tai muita kytkettyjä pientaloja). Tonttien hinnat tulevat määräytymään markkinatilanteen mukaan. 

Kyllä tulee. Yhtiömuotoista rakentamista varten varatuille isoille tonteille rakennetaan taloja, joista ostaja voi vaivattomasti ostaa itselleen valmiin asunnon. Myös asuntojen hinnat määräytyvät markkinatilanteen mukaan.

Rock Resortin aluesuunnitelma on yleisön nähtävänä normaalin kaavoitusprosessin mukaisesti, ks. Siuntion kunnan nettisivuilta kohta Asuminen ja ympäristö / Kaavoitus / Vireillä olevat asemakaavat / Pickala Rock Resort -asemakaava. Asemakaavaehdotus on julkistettu kunnan nettisivuilla maaliskuussa 2024. Rock Resortilla on myös Pickala Golfin alueella oma esittelypisteensä, jossa alueen viitesuunnitelma on nähtävillä.

Tilaa Rock Resortin nettisivulta itsellesi Rockin uutiskirje. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä Rock Properties Oy:hyn ja kertoa kiinnostuksestasi. Tai tule Pickalaan tutustumaan Rock Resortin esittelypisteeseen ja kerro siellä henkilökunnalle kiinnostuksestasi (huom! esittelypisteellä on henkilökuntaa paikalla vain tiettyjen tapahtumien yhteydessä).

Siuntion kunnan nettisivuille syyskuussa 2023 esille laitetussa kaavaluonnoksessa oli vielä tilavaraus hotellille ja kylpylälle. Tästä tilavarauksesta kuitenkin luovuttiin eli Rock Resortin alueelle ei tule hotellia ja kylpylää. Niille alun perin varattu alue kaavoitetaan sekin asumiselle.

Rockin klubitalolla on täyden palvelun golfravintola ”The Rock” kabinettitiloineen ja upeine terasseineen. Lisäksi sieltä löytyy golfinpelaajien sauna-, pukuhuone- ja vilvoittelutilat sekä golfin vastaanotto ja Pro Shop.

Tämä on tavoitteena. Käytännössä asia riippuu kuitenkin siitä, milloin ympärivuotiselle palvelulle on riittävästi todellista kysyntää

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme tilaajaksi ja pysy ajan tasalla Rock Resortin uusimmista tapahtumista ja  uutisista. Uutiskirjeemme tarjoaa sinulle ajankohtaista tietoa suoraan sähköpostiisi, jotta et missaa mitään tärkeää. Tilaa nyt, niin pysyt askeleen edellä muita!