Oma koti Pickalan Rock Resortista

Rock Resort -asuinalueelle kaavoitetaan tontteja noin 150 asunnolle. Puolet asunnoista on omakotitaloja ja puolet yhtiömuotoisia asuntoja. Rock Resortissa voit asua vakituisesti tai asuntoja voi käyttää loma- tai kakkosasuntoina.

Rock Resortista voit ostaa pelkän tontin ja rakentaa/rakennuttaa tontille omakotitalon. Voit myös ostaa itsellesi valmiin asunnon. Omakotitalotonttien koot vaihtelevat välillä 700 – 2.900 m2 ja vastaavasti rakennusoikeudet ovat 150 – 600 kerros-m2. Rock Resortista myydään myös valmiita yhtiömuotoisia asuntoja. Niiden koot alkavat alle 100 m2:stä suurempien asuntojen ollessa noin 250 m2. Rock Resortista löytyy sekä rinne- että tasamaatontteja ja alueelle tulee sekä puu- että kivirakenteisia taloja. Asemakaavoituksen valmistuttua alueelle rakennetaan tiet ja kunnallistekniikka.

Jos olet kiinnostunut tonteista tai asunnoista, tilaa uutiskirjeemme ja ota yhteyttä suoraan hankkeen taustahenkilöihin.

Ota yhteyttä Pickala Rock Resortin yhteydenottolomakkeella

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme ja kysy kohteesta lisää. Tilaa samalla Pickala Rock Resortin uutiskirje ja saat ensimmäisten joukossa tietää hankkeen edistymisestä ja myynnistä.

Olen kiinnostunut*
Asuntotyypit, joista olen kiinnostunut
Asuntojen koot, joista olen kiinnostunut
Olen kiinnostunut seuraavan kokoisista tonteista
Haluan kuulla lisää uutisia